Aardbeien

Aardbeientijd van half mei tot half oktober.

Sonsation

Sonsation? is een nieuw aardbeienras.
De vruchten hebben een sensationele smaak die uitnodigt om het hele doosje in een keer op te eten! De helder-rode vruchten en de fraaie glans maken het plaatje compleet. Ze zijn in één woord VERRUKKELIJK!!!
Dagelijks verkrijgbaar op de Vennenhof vanaf half mei.

De Lambada aardbei

Lambada is een aardbei met een fantastische smaak.
Lambada is vanwege zijn zoete smaak, zeer mooie rode kleur, mooie vruchtvorm en goede vruchtgrootte zowel een prachtige aardbei om zo te eten, als ook zeer geschikt voor banketbakkers en gastronomische keukens. De zeer sappige aardbeien zijn enigszins lang kegelvormig, glanzend en kunnen behoorlijk groot zijn. Het kroontje staat daarbij hoog op de vrucht. Kortom, Lambada is een uitgesproken vrucht voor de fijnproevers. Verkrijgbaar vanaf ongeveer 10 mei.

De Elsanta aardbei

Elsanta levert een zeer stevige aardbei. Het ras is vanwege het opgaande planttype, de zeer hoge produktie, goede stevigheid en grote houdbaarheid van de vruchten, uitermate geschikt voor teler en handel. Elsanta kan worden gebruikt voor allerlei teelten zowel binnen als buiten, maar is moeilijk sterk te forceren. Het ras is ook goed bruikbaar voor de moestuin.