De winkel

Helaas aspergeseizoen 2017 zit er weer op. Onze boerderijwinkel is gesloten. 

Wél kunt u dagelijks terecht bij onze verkoopautomaat voor verse aardbeien??? (betalen met muntgeld) 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Vennenhof is aangesloten bij  het Brabants asperge Genoodschap bag

Vanaf 25 juni is de winkel gesloten 
daarna aardbeien verkoop alleen uit de automaat.

Lambada aardbeien
Vanaf ongeveer 13 mei kunnen we weer genieten van de allerzoetste aardbei die er bestaat. De Lambada! We kunnen bijna niet wachten tot het zover is en willen u graag laten meegenieten van deze voortreffelijke smaak. De Lambada is een excluxieve aardbei die u niet in de supermarkt zult vinden!
Ook kunnen we u dit jaar weer de Sonata aardbei aanbieden vanaf eind mei. Deze aardbei zit qua smaak tussen de Lambada en Elsanta in. Ook heerlijk zoet. U bent van harte welkom in onze boerderijwinkel om deze smaken te komen proberen.

 

Moestuin
Tijdens het seizoen worden er op de Vennenhof ook groenten geteeld in de moestuin.
Varierend van snijbonen, spekboontjes, peultjes, capucijners, erwten, tuinbonen, koolrabi, boerenkool enz. vind u deze seizoensgroente vers in de winkel.
Onbespoten, heerlijk vers en dus echt smaakvol!

Verser kan niet.   Tevens hebben wij ons assortiment uitgebreid.
U kunt bij De Vennenhof terecht voor  een origineel cadeau, zoals een mooie mand met streekprodukten, zoals boerenkaasjes, nootjes, sausjes en natuurlijk niet te vergeten heerlijke asperges en aardbeien. Gezonde seizoensgroente, heerlijk zoete lambada jam, lekkere wijn, originele cadeaupakketten: De Vennenhof heeft het allemaal!

En heeft u vragen schroom dan niet en vraag wat u wilt weten. We zullen u dan te allen tijden zo goed mogelijk van dienst zijn!

Graag tot ziens in onze winkel.

U kunt bij ons met pin betalen!

Brandsestraat 22
5271 SX St. Michielsgestel